Sistemele prezentate sunt SISTEME UZUALE, ele pot fi modificate sau adaptate ( variante)  functie de caracteristicile materialului de placare, de cerintele de arhitectura, de calculul static.

In cazuri speciale se pot realiza SISTEME LA TEMA, respectiv sisteme dedicate plecand de la  caracteristicile si prescriptiile tehnice ale materialului de placare sau / si  ale particularitatilor amplasamentului fatadelor.

Prescriptiile furnizorului materialului de placare sunt determinante.

Sisteme fixare Eurofox MLA-v-100MLA-v-100
Sistem vertical cu prindere vizibila ( nituri, suruburi ) pentru materiale in placi foarte subtiri ( din metal in general) cu rigidizare marginala prin forma, inclusiv casetare,  la dimensiuni prestabilite.

Sisteme fixare Eurofox MLA-v-560MLA-v-560
Sistem vertical cu prindere vizibila pentru materiale in placi foarte subtiri ( din metal in general) rigidizate prin forma ( ondulate, in forma de trapez …) pe intreaga suprafata.

Sisteme fixare Eurofox MLA-v-570MLA-v-570
Sistem vertical cu prindere invizibila cu cleme specializate ( livrabile de catre furnizorul placilor) pentru materiale subtiri ( din metal in general) sub forma de lambriuri ranforsate prin forma.

Sisteme fixare Eurofox MUK-v-a-100MUK-v-a-100
Sistem vertical cu prindere semivizibila pentru casete , cu bolturi reglabile.

MTK-v-100
Sisteme fixare Eurofox MTK-v-100Sistem vertical cu prindere invizibila cu un sistem de adeziv dedicat pentru materiale in placi plane, de regula cu grosime de 4-13 mm.

 

Sisteme fixare Eurofox MTA-v-100aMTA-v-100
Sistem vertical cu prindere vizibila cu nituri de fatada la culoare pentru materiale in placi plane, de regula cu grosime de 4-20 mm.

Sisteme fixare Eurofox MTA-v-100

Sisteme fixare Eurofox MTA-v-300MTA-v-300
Sistem vertical cu prindere invizibila ( nituri sau suruburi dar astupate) pentru materiale in placi plane ( de regula 8-12 mm) destinate acoperirii ulterioare prin tencuire.

Sisteme fixare Eurofox MLZ-v-500MLZ-v-500
Sistem vertical cu prindere invizibila pentru placari lamelare inclinate.

MLZ/k-v-00
Sisteme fixare Eurofox MLZ/k-v-00Sistem vertical cu prindere invizibila pentru materiale in placi plane, de regula cu grosime de 10-40 mm. Prinderea materialului de placare se face cu agrafe dorsale.

 

Sisteme fixare Eurofox MTC-v-100MTC-v-100
Sistem vertical cu prindere vizibila cu cleme de colt pentru materiale in placi plane, de regula cu grosime de 8-12 mm.

 

Sisteme fixare Eurofox MTS-v-100MTS-v-100
Sistem vertical cu prindere invizibila cu cleme de cant la colturile placilor. Materialul de placare trebuie sa admita frezarea unui canal pe cant sau sa fie livrat cu canalul executat de producator. Grosimea materialului de placare  de regula 10-12 mm.

Sisteme fixare Eurofox MTS-v-710MTS-v-700 si 710
Sistem vertical cu prindere invizibila dedicat placilor din terracotta. Prinderea se face cu cleme de cant  (sistemul MTS-v700 ) sau profile de cant ( sistemul MTS-v-710) specializate.

Sisteme fixare Eurofox MTS-v-700

Sisteme fixare Eurofox TS-300TS 300
Sistem vertical cu prindere invizibila pe cant pentru placi HPL TRESPA  cu grosime de 8,10,13 mm. Prinderea presupune frezarea speciala a materialului pe canturile orizontale, inaltimea placilor este limitata  conform prescriptiilor furnizorului materialului de placare. Rost 10 mm.

Sisteme fixare Eurofox MTA-h-100 FOX HMTA-h-100 ECOFOX si MTA-h-100 FOX H
Sisteme bazate pe o substructura  orizontal-verticala  pe care prinderea materialului de placare poate fi facuta vizibil sau invizibil  asemanator celorlalte sisteme. In imagini prindere vizibila cu nituri de fatada ( similar MTA-v-100).

Sisteme fixare Eurofox MTA-h-100 Ecofox

Sisteme fixare Eurofox S2SS2S
Sisteme  fixate de peretii cladiri doar la nivelul planseelor (max. 4 m), prinderea materialului de placare vizibil sau invizibil asemanator celorlalte sisteme.

Unele din sistemele de mai sus au si prezentare DEMO, rugam vizitati  Galeria VIDEO.

Site-ul producatorului:

Prospect Hilti Eurofox .pdf

Prospect sisteme Eurofox .pdf